Jag ska göra en klassiker 😎

Fast inte en vanlig svensk klassiker utan Icas klassiker. DĂ€r har jag fyra perioder under Ă„ret dĂ€r jag helt efter mitt tempo betar av de olika momenten. Jag börjar med cykling den 11 april och har 9 veckor pĂ„ mig att beta av vĂ€tternrundans 30 mil. 

Meningen med detta för mig Ă€r att fĂ„ mig att röra mig. Jag har nĂ„tt mitt bottenmĂ€rke... igen... och vill hitta en bra och stabil livsstil som hela familjen kan luta sig mot och vara nöjd med. Jag vill verkligen inte gĂ„ pĂ„ nĂ„n diet eller liknande. SĂ„ nu fortsĂ€tter min kamp dĂ€r jag försöker hĂ„lla koll pĂ„ vad jag sĂ€tter i mig och hitta strategier för att sluta smĂ„Ă€ta och Ă€ta fel. Jag har börjat röra pĂ„ mig sĂ„ smĂ„tt och behöver fortsĂ€tta röra pĂ„ mig mer och mer. 

Nu nĂ€r vĂ€garna börjar bli bara och temperaturen över 0 ska cykeln fram och jag ska sluta Ă„ka buss och cykla till och frĂ„n jobbet. Jag ska fortsĂ€tta gĂ„ pĂ„ Aerobics pĂ„ onsdagar och minst 1 gĂ„ng i veckan ska jag ta en lĂ„ngpromenad runt hĂ€lsans stig som Ă€r ca 5 km. 

Det borde inte vara sĂ„ svĂ„rt med det mĂ„let. 

Som jag tvingar mina elever att sÀga "Jag fixar det hÀr!"

Positiv instĂ€llning! 

Det lÄngsiktiga viktmÄlet blir att minska 10 % pÄ max 24 veckor med ca 0.5 kg minskning varje vecka. Men det kÀndes ALLDELES för lÄngt bort sÄ jag tar en vecka i taget nÀstan en dag i taget just nu dÀr det primÀra handlar om att jag ska mÄ bra.

😜 puss pĂ„ er 😘