Hahaha

Det Àr en som regelbundet Àr inne pÄ min lilla blogg och kollar om jag skrivit nÄt... gulledig som Àr sÄ söt. =)

Ja med mig Àr allt bra... funderingar som far genom huvudet... det har varit mycket nu sista veckan med utvecklingssamtal och besök pÄ skolan och tyvÀrr nÄgra slÀngar med mobbing... hur mycket man Àn skulle vilja tror jag inte det Àr nÄt vi kan stoppa... minska kanske men inte ta bort helt =(

Vad gÀller vikten tror jag att jag har nÄtt botten igen.. .jag vÄgar inte skaffa nya batterier till vÄgen för att vÀga mig för jag Àr rÀtt sÀker pÄ vad den kommer sÀga.... frÄn att ha haft 20 kg till mÄlvikten sÄ tror jag tyvÀrr att jag Àr tillbaka pÄ start igen och har 40 kg till mÄl.... det Àr framförallt helgerna som Àr min stora fiende.... i kombination med dÄlig sjÀlvdicsiplin naturligtvis =)

Jag hade sÄÄÄÄÄÄ gÀrna velat ha gymkort hos 'grannen'.... nÄgra steg mer eller mindre till gymmet.... tror verkligen att jag skulle ta mig dit.... om sÄ bara för att cykla i 20 min sÄ Àr det ju bÀttre Àn inte alls.... fast Ä andra sidan sÄ Àr vÄren i antÄgande och jag lÀngtar efter att fÄ köpa cykel... dÄ kommer det bli mer rörelse igen... =) betydligt mer Àn vad som nÄgonsin hÀnde nÀr vi bodde pÄ landet.... =)

Hahaha.... big talker right.... hahaha

NĂ€ nĂ„nting mĂ„ste göras.... Ă„ till veckan MÅSTE jag stĂ€da lĂ€genheten för pĂ„ söndag, av alla dagar, sĂ„ ska vi ha förfest hĂ€r =)
Ska bli kul att trÀffa maxifolket och höra skitsnack.... =)
Va alldeles för lÀnge sen sist. =)

Nu vÀntar en underbar helg med sonen och jag tror vi ska ta oss en promenad imorn... kanske ska vi Äka in till stan? Det hade varit mysigt.... pÄ söndag tror jag bestÀmt att vi ska Äka och bada.... det hade varit hÀrligt =)

Kram pÄ er dÀr ute
=)