Duktig flicka :)

Har varit jÀtteduktig om jag fÄr sÀga det sjÀlv. TÀnkt pÄ vad jag sÀtter i mig, försöker skriva mag dagbok Àven om den inte Àr jÀttenoga Àn.
IgÄr cyklade jag sÀkert över 1,5 mil och tÀnkte inte pÄ att stretcha och trodde att jag skulle ha sjukont idag men det onda kom redan igÄrkvÀll dÄ jag hade sÄ ont att det kÀndes som om sjÀlva skelettet höll pÄ att vittra sönder, efter en panodil lyckades jag trots allt somna till slut. Imorse kÀnde jag fortfarande av smÀrtan men inte alls i samma grad som i gÄr. Dagen har faktiskt gÄtt rÀtt smÀrtfritt annars.

Funderar pÄ att försöka mig pÄ pilates. Jag har en app dÀr jag fÄr lÀsa en massa tidningar och har bland annat hittat en tidning med jÀttetydliga instruktioner hur man ska börja och jag blir verkligen inspirerad. I samma app har jag hittat en tidning med massa information om hur jag ska tÀnka angÄende mat och sÄnt. Nog visste jag mycket innan men det Àr sÄ tydliga saker och sÄ inspirerande framför allt :)

Jag har en dröm om att fjÀllvandra. Jag har hittat rÀtt mycket resor pÄ nÀtet om olika vandringar och leder. Skulle va helt underbart att Äka ivÀg, inte bara pÄ fjÀllet utan Àven andra leder och vÀgar.

NÀ nu blir det sova, imorn Àr det eget arbete pÄ jobbet sÄ jag har sjukmycket som jag ska försöka fÄ gjort sen blir det stugan och valborgsfirande. PÄ fredag ska jag storrensa eftersom jag ska stÄ pÄ fyndmarknaden pÄ lördag.

Kram