Första husbilsnätterna

Då vi ville testa sova i husbilen hela familjen innan vi campar "på riktigt" körde vi till svärföräldrarnas stuga och provsov utanför dem.


Det gick rätt bra, förutom första natten. Då missade vi att batteriladdarna som följde med bilen inte satt fast på batteriet så när batteriet var tomt blev det kallt. Då fick vi lära oss att trots att värmen går på 220 så går värmepumpen på 12 v, alltså batteriet. 😂😂

Så när vi vaknade runt 5.50 var det ca 8 grader inne. Då var det ca -10 ute. 🙈

Men nu har vi fått det att funka något sånär och kylen som inte funkade har vi bytt. Vi hade turen att känna en familj som hade ett, sen de bytt sitt till ett större.

I övrigt har det gått rätt bra. Jag har satt dekorplast på väggen i köksdelen då det var rätt tråkig tapet där. Jag försökte även sätta på bordet men det misslyckades jag med så jag ska beställa ny dekorplast som är bredare.

Nu bär det snart av hemåt igen. Eftersom det är påsklov så blir det väl lite fejande med husbilen i veckan. Men första riltigs campingen blir valborgshelgen då vi, tillsammans med några kompisar, ska åka till Storforsen några dagar.

Skriv inläggstext 

Kommentera här: