HusbilsĂ€gare 😁

DĂ„ har vi varit i Karlstad och tittat pĂ„ en husbil. NĂ€r vi kom dit hade klockan hunnit bli strax efter 21.00 och det var mörkt. Dessutom bodde sĂ€ljarna pĂ„ landet sĂ„ det var tur att vi hade med pannlampor för att kunna inspektera fordonet. 


I nĂ€rmare 1,5 timme kollade vi igenom mer eller mindre varje skarv, letade fukt och skavanker. Naturligtvis provkörde vi ocksĂ„ en svĂ€ng. I slutĂ€ndan kom vi fram till att vi ville ha den. 😁

SĂ„ nu Ă€r vi lyckliga Ă€gare till en Nordic Cabby 685 Ă„rsmodell 1991. 😁

Vi hade flugit ner till Stockholm och tagit hyrbil dÀrifrÄn som skulle tillbaka sÄ det var ju bara till att sÀtta sig i varsitt fordon och styra mot Stockholm igen.

Fast vi kom bara till Kristinehamn innan jag protesterade och klagade pĂ„ trötthet sĂ„ vi stannade pĂ„ ett Circle K och sov nĂ„gra timmar. Till saken hör att det tydligen var del av raggarrundan och det spelades hög musik hela natten. Dessutom var gasolen slut sĂ„ vi hade ingen direkt vĂ€rme heller. SĂ„ strax efter 4.00 pĂ„ morgonen klev vi upp, Ă„t lĂ€tt frukost och började köra mot Stockholm. 

Nu Àr vi pÄ vÀg frÄn Uppsala dÀr vi köpt lite resmat pÄ Subway för att fortsÀtta den lÄnga resan hem. Skönt att slippa sitta ensam dÄ vi nu lÀmnat hyrbilen bakom oss.

Kommentera hÀr: